Himalája kristálysó lámpa,illóolaj  párologtatós
  • Himalája kristálysó lámpa,illóolaj  párologtatós

Himalája kristálysó lámpa fehér ,illóolaj párologtatós

5 990,00 Ft

Nincs annál kézenfekvőbb, mint az, hogy otthonunk levegőjét egy természetes "ionizátor" segítségével egészségesebbé tegyük. Ez a speciálisan megfaragott sólámpa a ráhelyezhető üveg tányérkával alkalmas aromaterápiás illóolajok párologtatására. Nyugodtan betehetjük a gyerek szobájába is, nem kell félnünk az esetleges tűzveszélytől, vagy égési balesettől.

Mennyiség
Out-of-Stock

Nincs annál kézenfekvőbb, mint az, hogy otthonunk levegőjét egy természetes "ionizátor" segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy egy sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre.

 Ez a speciálisan megfaragott sólámpa a ráhelyezhető üveg tányérkával alkalmas aromaterápiás illóolajok párologtatására. Nyugodtan betehetjük a gyerek szobájába is, nem kell félnünk az esetleges tűzveszélytől, vagy égési balesettől.

Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. Így kémiai, fizikai elemek szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok életfontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének, és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap, mint nap energiát tankolhatunk. 

 Himalája kristálysólámpa által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak:

 - légutakra, légúti megbetegedésekre, szénanáthára

- idegfájdalmakra

- magas vérnyomásra

- álmatlanságra, nyugtalan alvásra

- reuma ellen  

A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van:  

- idegrendszer erősítésére

- hormonháztartásra

- szervezet méregtelenítési folyamataira

- öregedési folyamat lassítására

Mindezeket elősegítheti egy célirányos illóolaj párologtatása is, melyet ezzel a lámpával megtehet.