Himalája kristálysó asztal
  • Himalája kristálysó asztal

Himalája kristálysó asztal

152 700,00 Ft

A sótéglákból varázslatos kisbútorokat készíthetünk. Ez a Himalája kristálysó asztal ékessége lehet egy nappalinak. Nem csak gyönyörű, de igen hasznos is, mert segítségével egy egészséges, ingermentes légteret varázsolhatunk otthonunkba. Egyedi megrendelésre legyártjuk Neked 

Mennyiség
Egyedi megrendelésre, méret és ár egyeztetéssel

A sótéglákból varázslatos kisbútorokat készíthetünk. Ez a Himalája kristálysó asztal ékessége lehet egy nappalinak. Nem csak gyönyörű, de igen hasznos is, mert segítségével egy egészséges, ingermentes légteret varázsolhatunk otthonunkba. A fény gyógyító ereje általában ismert, a színeké kevésbé. A sókristályok színe lehet egészen áttetsző - minden szint magába foglaló - fehértől, a sárga és barack színen át a sötét narancsig, vörösig.

 

Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre, a bőrön és a meridiánokon keresztül eljutnak az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják, a sejtekben pedig elősegítik a regenerációs folyamatokat, öngyógyító erők aktiválását. 

 

Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes "ionizátor" segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy egy sólámpa biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. 

 

Így kémiai, fizikai elemek szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok életfontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének, és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap, mint nap energiát tankolhatunk.

 

A sótéglákat felhasználhatjuk építészeti célokra is, pl.: radiátor elé épített fal, lépcsőburkolat, aljzatburkolás, falrészlet, térelválasztó, vagy akár egy egész sószoba illetve sókamra építésére. Megvilágítva kellemes fényt ad, ezzel nem csak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges, ingermentes légteret varázsolhatunk otthonunkba, fitness és wellness centrumokba, fürdőkbe, hotelekbe.