Himalája kristálysószobák, sókabinok, sóhomokozók
  • Himalája kristálysószobák, sókabinok, sóhomokozók

Himalája kristálysószobák, sókabinok, sóhomokozók RENDELÉSRE

0,00 Ft

A sósziklából vagy sótéglából készült és megvilágított helységben a gyógyító hatását többszörösen használhatjuk ki. A kristálysó erős egészségtámogató erők forrása, amelyek a fényből, a színekből és a himalája kristálysóból adódnak össze.

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Himalája kristálysó származási Helye Pakisztán, keletkezése kb 250 negyedév millió évvel ezelőttre tehető. Felhasználásának sokféle módját Ismerjük, a sótéglákat, sósziklákat felhasználhatjuk építészeti célokra, ezekből készítjük a sóbarlangokat, sószobákat, sókabinokat, de építhetünk lehet lakásunkba is sófalakat, dekorációkat is. Akár otthon is lehet Önnek egy sószobája, sókabinja, gyerekeinek, unokáinak sóhomokozója.. 

 

A sósziklából vagy sótéglából készült és megvilágított helységben a gyógyító hatását többszörösen használhatjuk ki. A kristálysó erős egészségtámogató erők forrása, amelyek a fényből, a színekből és a himalája kristálysóból adódnak össze.

 

További előnye, hogy a himalája kristálysó - pusztán jelenlétével is pozitívan hat az egészségünkre, anélkül, hogy bármit kellene csinálnunk, diétáznunk vagy drága tanfolyamokat végeznünk.

 

 A sós levegő különösen alkalmas bőr- és légúti megbetegedések kezelésére, a különböző sóbarlangokban lefolytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be a következő tünetek kezeléséről, mint a köhögés, az asztma, a szénanátha és az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitis és más szervi betegségek is rendkívül jól reagálnak a sóbarlang kúrára.

 

Ezen tanulmányok megdöbbentő felfedezése volt, hogy a betegség javulása, sokaknál a kúrát követően még több hónapig, néhány embernél pedig akár évekig is észlelhető volt.

 

A sósziklák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek. Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen  keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe.

Az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják,  valamint a negatív töltésű ionok eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

 

Kedvező áron megvásárolhatja az építéshez szükséges anyagokat is, a kivitelezéssel kapcsolatban segítséget nyújtunk.

1 Elem