Himalája étkezési kristálysó őrölt
  • Himalája étkezési kristálysó őrölt

Himalája étkezési kristálysó őrölt

860,00 Ft

Himalája kristálysó a legtisztább és legtermészetesebb sót kínálja Önnek. Ez egy többmillió éves természetes kristálysó. Kézzel bányászott, ipari kezelésektől, vegyi anyagoktól és szennyeződésektől mentes. Különleges képességein keresztül pozitív hatással van közérzetünkre, testi és lelki egyensúlyunkra.  

Mennyiség

Himalája kristálysó a legtisztább és legtermészetesebb sót kínálja Önnek. Ez egy több millió éves természetes kristálysó. Kézzel bányászott, ipari kezelésektől, vegyi anyagoktól és szennyeződésektől mentes. Különleges képességein keresztül pozitív hatással van közérzetünkre, testi és lelki egyensúlyunkra.  

Fontos tanács, hogy sót ne főzzük, a főzés végén sózzuk az ételeket. Így az összetevők egyedi aromája sokkal jobban megmarad.

A Himalája Kristálysót nem csak ételeink ízesítésére használhatjuk. Számos értékes felhasználásának alapja a Sole, ezt egy befőttes üvegben készíthetjük el. Oly módon, hogy az üveget telerakjuk kristálysó darabokkal, majd felöntjük ásványvízzel, tisztított csapvízzel, úgy, hogy az a kristályokat ellepje. 

 

Néhány óra múlva a Sole oldat eléri  a 26% -os töménységet. a sókristályok oldódása megáll, és a sókoncentráció állandó marad mindaddig, amíg a sókristályok jelen vannak. A sóoldat vagy Sole feltölthető vízzel mindaddig, amíg a kristályok teljesen fel nem oldódnak, ilyenkor persze várni kell egy órát, míg az oldat telítetté újra nem válik. Ez egy sóoldat, mely teljesen steril és csíramentes, így évekig eltartható zárt üvegedényben. Hígított formája használható szem-, orr- vagy fülcseppként, illetve fogmosásra is. Ezekhez az alkalmazásokhoz 5-20-szoros hígításra van szükség. A legegyszerűbb, ha a hígított oldatot megkóstoljuk, és ha nem túl sós, akkor biztosan nem fog csípni sem.   

Végezetül egy olyan alkalmazásra hívom fel a figyelmet, mely nem költséges, de nagymértékben hozzájárulhat szervezetünk napi egyensúlyának fenntartásához: Tegyünk bele minden reggel egy teáskanál Sole oldatot 2 dl vízbe, és igyuk meg azt éhgyomorra. Ezzel a napi egyszerű művelettel igen sokat adhatunk testünknek. az így bevitt elemek ugyanis rögtön a nap elején eljuthatnak szervezetünkbe.

 

Terméksúly: 1 kg   
Minőségét megőrzi korlátlan ideig   
Származási hely: Pakisztán
 

964 Elemek