Fülmelegítős gyógysapka - lányos
  • Fülmelegítős gyógysapka - lányos

Fülmelegítős gyógysapka - lányos

4 750,00 Ft
Mérésekkel bizonyított, hogy a meleginger hatására reflexesen javul a középfül szellőzése a fülkürtön keresztül. Ez egy ingerterápia, ezért célszerű naponta, többször rövid időre feltenni, az erre célra készített kis gyógysapkát.  Ajánljuk minden náthás, hurutos, fülfájós gyermeknek a fülbetegség kiegészítő gyógykezelésére és megelőzésére.
Mennyiség

A meleg hatására csökken a fájdalom, a gyulladásos folyamat lezajlása felgyorsul.  A fülrészen található zsebecskében található himalája sópárnácska  egyidejűleg mindkét oldalon melegíti a füleket és szabad mozgást biztosít a gyereknek.
A Gyógysapka használata. Előzőleg a hőtároló párnácskákatm 50 fokra melegített sütőben vagy radiátoron fel kell melegíteni. A betét annyi hőt tud leadni, amennyit korábban felvett. Ha kb. 20 percig sütőbe  tesszük, akkor 20 percig lesz meleg a fülön. Ennyi pontosan elegedő az egyszeri hőterápiához. Célszerű mindkét fület egyszerre melegíteni. Már a nátha kezdetén célszerű a meleg kezelés. Csökkenti a nyaki nyirokcsomók fájdalmas duzzanatát. Gyorsítja a gyulladásos folyamat lezajlását, segít a lobgát kialakulásában, megrövidíti a betegség időtartamát.

A sópárnácskák korlátlan ideig használhatók, használaton kivül száraz helyen tárolandók.
Figyelmeztetés: lázas gyereknek ne melegítsük a fülét!
A párnácskák microban nem melegíthetők.
5 Elemek