Sóterápia gyerekeknek és felnőtteknek

Tisztítsd az szervezeted és erősítsd az immunrendszered sóterápiával. Kiváló lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Sóterem ( 60m2)

Gyerekeknek és felnőtteknek, egyéni és csoportos foglalkozások lehetősége, workshopok, kiscsoportos megbeszélésekvírus és baktérium mentes levegőjű 60 m2- es Sóteremben.

A naptárban lefoglaljuk a helyed és hirdetheted előre a programodat. A szerződéskötés után felkerülhetsz a honlapunkra, fényképpel, bemutatkozóval és a foglalkozásod leírásával. 

A só-bányákéval közel azonos klíma a beépített 15 tonna himalája kristálysónak köszönhető.  Nemcsak a légzőszervi betegek, hanem betegségmegelőző, immunrendszer erősítő, ellazító és nyugtató hatása miatt az egészséges emberek érdeklődését is fel kívánjuk kelteni. 

A 60 m2-es só-land  ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal teli levegője az egészségre jótékony hatású, negatív töltéssel bír.

A terápia ideje alatt hang és fényterápiás kezelésben is részesülnek a pihenni, gyógyulni vágyó vendégeink. 60 perc pihenés a só szobában annyit ér, mint 1 nap kikapcsolódás valamelyik tengerparton.

Jó szívvel ajánljuk a só-klímaterápia használatát mindazoknak, akik a krónikus panaszaik csökkentésére, akár prevenció, akár kikapcsolódás céljából látogatnak el hozzánk. Kúraszerű alkalmazás esetén felnőtteknél 85-90%, gyermekeknél 90-95%-ban jelentős javulás tapasztalható. Heti 1x45 perc a só szobában negyedére csökkenti a légúti fertőzéses megbetegedések esélyét.A szín életünk lényeges tényezője, a színek eleven erőknek tekinthetők, az egészség és erő forrásai lehetnek, ha jól használjuk őket.

- A színek segítségével a környező természetből életadó, harmonizáló energiákat hozhatunk be szervezetünkbe.  

- A fény gyógyító ereje általában ismert, a színeké már kevésbé, annak ellenére, hogy ezek a fény egyedi megjelenései.

- A himalája kristálysó színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek.Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják. A bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

Áraink: 1 felnőtt 1600 .-Ft/alkalom

             1 felnőtt + 1 gyerek 2100.- Ft/alkalom

             1 felnőtt 2 gyerek 2600.- Ft /alkalom

             családi ( 2 felnőtt + 2-3 gyerek) 3500.- Ft/alakalom

            5-10 alkalmas bérletekkel kedvezőbb árak, fél éves érvényességi idővel

jegyek és ajándékutalványok

Foglalj le saját magadnak egy kellemes, pihentető és tisztító kúrát, vagy akár add ajándékba a szeretteidnek vagy ismerőseidnek ezt a fantasztikus lehetőséget. 

Ne várj, amíg elér a nátha, vagy a megfázás. Terápiás jelleggel akár havonta 2 alkalommal is eljöhetsz, hogy megelőzd az immunrendszered legyengülését vagy a meghűlést.

hogyan foglalhatok?

Hívj bátran!