Grill tálca 30 x 20 as csempével Nagyobb

Grill tálca 30 x 20 as csempével

Új termék

A grill sótálca megkönnyíti a sócsempén történő sütést, alkalmas ételek tálalására melegen tartására.

Bele rakható 1 db 20 x 30 x 3 cm sócsempe, így egy könnyen használható, komplett grill készletünk lesz.

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

5 990,00 Ft‎

Egyéb infó

A himalája sócsempe vagy sólap egyedi módszerrel mutatja meg nekünk a húsok, zöldségek párolását és sütését. A sócsempén sütés eltér a hagyományos olaj vagy zsír használatától, az étel megpuhul, megsül, nem ég le, nem feketedik meg. Sokkal egészségesebb a megszokott sütési formáknál, amit vendégeink, családunk értékelni fognak.

Használata:

Több, mint 400 ° C fokot is kibír és rendkívül jól; megtartja a meleget. ha már felhevült, ráhelyezzük a hal-, csirke-, sertés- akár a tenger gyümölcseit, a zöldségeket és néhány perc alatt megsülnek. 

Akár gázlapra helyezzük, akár elektromos sütőbe vagy grillrácsra, nagyon hamar felmelegszik. A sócsempéket forrósítsuk fel a sütővel együtt, gázlángon lángelosztóval használjuk, kb. 20-25 perc alatt melegszik fel közepes lángon, elektromos főzőlapon külön fémlapot is használjunk. Kerti grillen nyílt lángon használjuk, a sócsempéket forrósítsuk fel a grill rácson, nem kenünk a húsra olajat, zsírt, a hússzeletet közvetlenül a sócsempékre tesszük rá. 

Hűtőben hűthető, remek olyan ételek tálalásához, ami sózást igényelne és hidegen kell tartani. 

Tisztítása:

A csempét folyóvíz alatt gyorsan mossuk le, vegyszert ne használjunk Szárítsuk meg, és tegyük száraz helyre a következő sütésig. A tálca is könnyen elmosható, akár kevés mosogatószert is használhatunk a zsír eltávolításához.

 

Szavatossági Idő: minőségét korlátlan ideig megőrzi !

 

Összetétel: 100% Himalaja kristálysó