Alaya Himalája kristálysó dezodor Nagyobb

Alaya Himalája kristálysó dezodor

Új termék

Az Alaya dezodor csak himalájai kristálysót tartalmaz, 100% -ban természetes, baktérium ellenes hatással rendelkezik. Megakadályozza a testszag kialakulását, tiszta bőrfelületre permetezve  egész napon át kellemes érzetet biztosít. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. 

Bővebb leírás

1 190,00 Ft‎

Egyéb infó

Az Alaya dezodor csak himalájai kristálysót tartalmaz, 100% -ban természetes, baktérium ellenes hatással rendelkezik. 

Beállítja a bőr, egyénnek megfelelő pH-ját, nem tömíti el a bőrt, így az továbbra is lélegzik. Serkenti a vérkeringést, fokozza a bőr anyagcserét, ezáltal frissebbé varázsolja a bőrt. 

Megakadályozza a testszag kialakulását, tiszta bőrfelületre permetezve  egész napon át kellemes érzetet biztosít. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.  

Használata:

Csavarjuk le a szórófejet és töltsük fel a flakont tisztított vízzel, zárjuk vissza, majd rázzuk össze. Pár perc után használhatjuk. Az így elkészített oldatot, akár egész testünkre permetezve. Használat után zárjuk vissza a védőkupakot, mert a kristályok eltömíthetik a szórófejet.

 Ha mégis eltömődne, akkor langyos vízbe áztassa ki a szórófejet, néhányszor nyomja meg, Hogy kitisztuljon a lerakódástól. 

Egy flakon 50 gramm 100% -os himalájai kristálysót tartalmaz, tisztított vízzel kb. 5-6-szor után tölthető, himalájai kristálysó oldatlan szemcséinek megfelelően. Használattól függően 1-3 hónapra elegendő.

Palack űrtartalma: 100 ml

Figyelmeztetés: Szembe és sérült bőrfelületre ne kerüljön. 

Kiszerelés: 50 g 

Termék súlya: 0,07 kg