

A himalája sócsempe vagy sólap egyedi módszerrel mutatja meg nekünk a húsok, zöldségek párolását és sütését. A sócsempén sütés eltér a hagyományos olaj vagy zsír használatától, az étel megpuhul, megsül, nem ég le, nem feketedik meg. Sokkal egészségesebb a megszokott sütési formáknál, amit vendégeink, családunk értékelni fognak.
Használata:
Több, mint 400 ° C fokot is kibír és rendkívül jól; megtartja a meleget. ha már felhevült, ráhelyezzük a hal-, csirke-, sertés- akár a tenger gyümölcseit, a zöldségeket és néhány perc alatt megsülnek.
Akár gázlapra helyezzük, akár elektromos sütőbe vagy grillrácsra, nagyon hamar felmelegszik. A sócsempéket forrósítsuk fel a sütővel együtt, gázlángon lángelosztóval használjuk, kb. 20-25 perc alatt melegszik fel közepes lángon, elektromos főzőlapon külön fémlapot is használjunk. Kerti grillen nyílt lángon használjuk, a sócsempéket forrósítsuk fel a grill rácson, nem kenünk a húsra olajat, zsírt, a hússzeletet közvetlenül a sócsempékre tesszük rá.
Tisztítása:
Folyóvíz alatt gyorsan mossuk le, vegyszert ne használjunk Szárítsuk meg, és tegyük száraz helyre a következő sütésig.
Szavatossági Idő: minőségét korlátlan ideig megőrzi !