A legerősebb (és legtartósabb) csípős aromával rendelkező vöröshagyma nélkül elképzelhetetlen a magyar konyha. Frissen vagy akár szárítva a hagyma népszerűsége és széles körben való ismertsége a minden napi ételeinkben jelen van.
A finom étel elkészítéséhez a jó alapanyagok mellett megfelelő fűszerek, fűszerkeverékek is kellenek. Amikkel szemben elvárás, hogy nemcsak finomak, hanem egészségesek is legyenek, mert fűszereink nem tartalmaznak: tartósítószert, adalékot, ízfokozót, színezéket, mesterséges aromát és semleges töltőanyagot. Így biztos, hogy mindig kiváló minőségű és ízű fűszerkeveréket használhat az ételek elkészítéséhez.
A fűszersó felhasználásának pusztán az általa tartalmazott fűszerek szabnak határt, ugyanakkor használatukkor egy mozdulattal az egész fűszerezést megoldhatjuk. Alkalmazásuk igen ajánlott a gyors, de ízletes ételek elkészítésénél.
Terméksúly: 250 g
Összetétel: Himalája só vöröshagymás borssal 80% Himalájasó, 20% vöröshagyma, bors
Száraz helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország
A termék földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.